Μερικές σκέψεις για το μέλλον

Τον τελευταίο καιρό μελετάμε διάφορα σχέδια για τους επόμενους μήνες, αλλά και για τo 2019. Φέτος είναι μια σημαντική χρονιά γιατί μέχρι τον Νοέμβριο θα έχουμε διπλασιάσει τον αριθμό των τίτλων μας, αποκτήσαμε δικό μας site, και καλωσορίσαμε στη λίστα μας νέες, βραβευμένες συγγραφείς. Όλα αυτά έχουν γίνει χάρη σε εσάς.

Επίσης, φέτος θα εκτυπώσουμε τον πρώτο μας κατάλογο, ενώ κερδίζουμε όλο και περισσότερο χώρο σε αλυσίδες και ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία. Ειδικά αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν ορισμένοι που σνομπάρουν και «φοβούνται» τη ρομαντική λογοτεχνία (πάνω στο θέμα έχουμε μεταφράσει ένα εξαιρετικό άρθρο της Sarah MacLean). Παρ’ όλα αυτά, όλο και περισσότεροι υποδέχονται με χαρά τα Elxis, βοηθώντας κι άλλους αναγνώστες να ερωτευτούν με την πρώτη σελίδα. Όλα αυτά έχουν γίνει χάρη σε εσάς.

Αγαπάμε πολύ τη ρομαντική λογοτεχνία και μία από τις σκέψεις μας είναι να επεκταθούμε στο μέλλον και στο σύγχρονο ρομαντικό μυθιστόρημα. Γνωρίζουμε ότι διαβάζετε πολύ (και στα ελληνικά και στα αγγλικά) και θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψή σας για συγγραφείς romance που θα θέλατε -οπωσδήποτε- να δείτε στις εκδόσεις μας. Έχουμε διαβάσει πολύ τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι ωραίο να ακούσουμε και τη δική σας σκέψη, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε: Όλα αυτά έχουν γίνει χάρη σε εσάς.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create