Sarah MacLean – Γοητευτικοί τυχοδιώκτες!

Γνωρίστε τη σειρά «Γοητευτικοί Τυχοδιώκτες», της Sarah MacLean:
Τέσσερα σκάνδαλα έγιναν το μόνιμο θέμα συζήτησης στις αίθουσες χορού σε όλη τη Βρετανία. Οι φήμες ταξιδεύουν και οι ψίθυροι εξάπτουν τη φαντασία.

Τέσσερις αριστοκράτες, εξορισμένοι από την αριστοκρατία και τον κοινωνικό κύκλο τους, έχουν καταλήξει στον υπόκοσμο του Λονδίνου. Εκεί συναντούν το κακό και το καλό και συνειδητοποιούν ότι πρόκειται για διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Τέσσερις ιστορίες αγάπης, αρκετά ισχυρές για να τιθασεύσουν το σκοτάδι και να φέρουν μια για πάντα αυτούς τους έκπτωτους αγγέλους πίσω στο φως.

Η σειρά στα αγγλικά ονομάζεται «The Rules of Scoundrels» και αποτελείται από 4 βιβλία συνολικά που έχουν ήδη εκδοθεί στα ελληνικά. Η σειρά τους είναι η εξής:

#1 Ο εξόριστος αριστοκράτης 

 

#2 Ακαταμάχητος εραστής

 

#3 Ένοχη απόλαυση

 

#4 Η βασίλισσα του υποκόσμου

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα, Σάρα Μακλίν: Είναι φανατική υπέρμαχος της ρομαντικής λογοτεχνίας και αρθρογραφεί για αυτό το είδος κάθε μήνα στην Washington Post. Έχει βραβευτεί με το RITA Award, το σπουδαιότερο βραβείο ρομαντικής λογοτεχνίας και ζει στην Νέα Υόρκη με τον άντρα της και την κόρη τους. Αν θέλετε, βρείτε την πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα της στο Facebook!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create