Κλήρωση + Δώστε όνομα σε ένα βιβλίο μας!

Θέλετε να διαλέξετε τίτλο για ένα από τα νέα μας βιβλία; Πριν μερικούς μήνες μας είχατε βοηθήσει να διαλέξουμε τίτλο για το πρώτο μυθιστόρημα της Tessa Dare, το «Ένα φιλί για καληνύχτα», και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να ζητήσουμε και πάλι τη γνώμη σας!

Παρακάτω ψηφίζετε τον τίτλο που σας αρέσει και παράλληλα μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε 3 βιβλία μας που εσείς θα διαλέξετε! Ο αγγλικός τίτλος του βιβλίου είναι «Say Yes to the Marquess» και πέρα από τις 4 επιλογές μας, μπορείτε να προσθέσετε και κάποια δικιά σας!

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου:
Αφού η Κλειώ Γουίτμορ περίμενε οκτώ ολόκληρα χρόνια τον αδιάφορο μνηστήρα της Μαρκήσιο Πηρς Μπράντον, να ορίσει μια ημερομηνία γάμου, αποφάσισε ότι η υπομονή της εξαντλήθηκε. Έχοντας κληρονομήσει ένα κάστρο και μαζεύοντας όση υπερηφάνεια της έχει απομείνει, καταστρώνει σχέδια για απελευθερωθεί από τον ατέρμονο αρραβώνα της. Στα σχέδιά της, όμως, θα εμφανιστεί ένα εμπόδιο: Ο Ρέηφ, ο σκληρός αδερφός του γαμπρού, έχει τη φήμη του διαβόητου αγύρτη, και είναι απόλυτα αποφασισμένος ότι η Κλειώ θα παντρευτεί τον αδελφό του -ακόμα κι αν πρέπει ο ίδιος να φροντίσει όλες τις προετοιμασίες του γάμου. Πώς λοιπόν ένας σκληρός μαχητής θα καταφέρει να πείσει μια απρόθυμη νύφη;

1- Ξεκινάμε με τα λουλούδια. Ένας γάμος πρέπει να έχει έναν σκασμό λουλούδια.
2- Καλοπιάνει την Κλειώ, λέγοντάς της πόσο όμορφη νύφη θα είναι (Αλλά όσο το λέει, τόσο αρχίζει να τη φαντάζεται ως δική του.)
3- ΔΕΝ πρέπει να τη φιλήσει.
4- Ακόμα κι αν πέσει στην παγίδα και τη φιλήσει, ΔΕΝ πρέπει να την ξαναφιλήσει σε καμία περίπτωση.
5- Θα φροντίσει να τη βάλει μέσα σε ένα εντυπωσιακό νυφικό, αλλά δεν θα ρίξει κρυφές ματιές όσο εκείνη το προβάρει.
6- Ό,τι κι αν γίνει, για κανένα-κανένα λόγο δεν πρέπει να ερωτευτεί αυτή τη μόνη γυναίκα που δεν μπορεί να κάνει δικιά του.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create