Μια σειρά-φαινόμενο, γεμάτη μυστήριο και ρομαντισμό!

Έψαχνες μια σειρά βιβλίων που να συνδυάζει τον ρομαντισμό με το μυστήριο και το έγκλημα; Η αναζήτησή σου τελείωσε. Η σειρά Στον θάνατο της J.D. Robb θα γεμίσει τα ράφια της βιβλιοθήκης καθώς θα «κολλήσεις» από το πρώτο κιόλας βιβλίο.

Κεντρική ηρωίδα των βιβλίων είναι η υπαστυνόμος Ιβ Ντάλας που οι τεχνικές της στην έρευνα των εγκλημάτων διαφέρουν από τη νόρμα καθώς, γνωρίζει πολύ καλά ότι οι πράξεις των ανθρώπων έχουν ως κινητήρια δύναμη ένα και μοναδικό πράγμα: το πάθος. Το πάθος σε κάθε του μορφή.

Η σειρά ξεκινάει με το βιβλίο Γυμνές στον θάνατο.

Όταν η κόρη ενός γερουσιαστή βρίσκεται δολοφονημένη, αποκαλύπτεται ένα υπόγειο εγκληματικό δικτύο με απρόβλεπτες πολιτικές προεκτάσεις. Καθώς η Ιβ ξεκινάει τις έρευνες, χάνεται όλο και βαθύτερα στον σκοτεινό λαβύρινθο της Ουάσινγκτον και έρχεται αντιμέτωπη με τον Ρόαρκ. Μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και ταυτόχρονα ένας από τους πιο πλούσιους και με τη μεγαλύτερη επιρροή ανθρώπους στον πλανήτη.

Καθώς η δίνη των γεγονότων την παρασύρει προς το μέρος του, στο πίσω μέρος του μυαλού της αρχίζει να σχηματίζεται μια βεβαιότητα: ο Ρόαρκ είναι ο κύριος ύποπτος… Και αυτός που με τις διασυνδέσεις του έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεφύγει από τη Δικαιοσύνη.

σειρά στον θάνατο

Σε όλη τη σειρά, κυριαρχεί μια τέλεια ισορροπία: Μυστήριο, στιγμές δράσης και ρομαντισμός. Μια κινηματογραφική αφήγηση που δεν σου «επιτρέπει» να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου και σε παρασύρει σε ιστορίες -αν μη τι άλλο διαφορετικές- γεμάτες αγωνία, κίνδυνο και έρωτα. Και δύο κεντρικούς χαρακτήρες που σε συνεπαίρνουν.

Από τη μια η υπαστυνόμος Ιβ Ντάλας. Η κεντρική ηρωίδα που βλέπουμε να εξελίσσεται σε κάθε βιβλίο. Μια ηρωίδα που έρχεται αντιμέτωπη με τον χρόνο και τον ίδιο της τον εαυτό. Ένας χαρακτήρας δυναμικός που πολλές φορές, όμως, θα αμφισβητήσει τις ίδιες της τις πεποιθήσεις για το τι είναι σωστό και τι λάθος, θα αμφισβητήσει την κρίση της και την ταυτότητά της. Μπορεί να υπάρχουν σημεία που θα διαφωνήσεις μαζί της, ωστόσο είναι σίγουρα μια προσωπικότητα που θα αγαπήσεις. Από την πρώτη στιγμή.

Από την άλλη, δεν περνάει απαρατήρητη η χημεία και η σχέση της με τον Ρόαρκ. Ένα ζευγάρι εκρηκτικό, αντισυμβατικό, ένα ζευγάρι που κουμπώνει τέλεια σαν δύο κομμάτια παζλ. Ο Ρόαρκ βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, παρακολουθεί την κάθε της κίνηση, το κάθε της βήμα, ως άγρυπνος φύλακας άγγελος.

Οι έντονα συναισθηματικές στιγμές τους προσφέρουν συνάμα και μια εκτόνωση.

Η σειρά «Στον θάνατο» προοριζόταν για τριλογία, αλλά η αγάπη των αναγνωστών για τους κεντρικούς χαρακτήρες και τον κόσμο που έχει πλάσει η J.D. Robb, οδήγησαν στο να συνεχιστεί η σειρά και μέχρι στιγμής αριθμεί 53 βιβλία!

Η J.D. Robb (το λογοτεχνικό ψευδώνυμο της Nora Roberts), έχει αναδειχθεί No1 best seller συγγραφέας στη λίστα των New York Times, ενώ τα βιβλία της έχουν διαβαστεί και αγαπηθεί από αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και είναι άκρως εθιστική. Ξεκινήστε τη με δική σας ευθύνη!

Τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς σε προσφορά:

σειρά στον θάνατο

Ανακαλύψτε όλα τα βιβλία της σειράς Στον Θάνατο:

σειρά στον θάνατο

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create