Τα 10 αγαπημένα ρομαντικά μυθιστορήματα Elxis της χρονιάς!

Ακόμη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Για ακόμη μια χρονιά με όλα τα περίεργεα, δύσκολα, πρωτόγνωρα, είχαμε για συντροφιά όμορφα ρομαντικά μυθιστορήματα.

Μυθιστορήματα στις σελίδες των οποίων «χαθήκαμε», συγκινηθήκαμε, ερωτευτήκαμε, πήραμε δύναμη. Κάναμε τα δικά μας ταξίδια και όνειρα. Γνωρίσαμε Δούκες και Δούκισσες, ταυτιστήκαμε με ήρωες και ορισμένους τους ξεχωρίσαμε. Παράλληλα, κάναμε και όμορφα ταξίδια με σύγχρονες ιστορίες, τις οποίες αγκαλιάσατε όσο εμείς.

Πριν αποκαλύψουμε το top 10 για το 2021, θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κάθε ένα σας ξεχωριστά για όλη αυτήν την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Πάμε να δούμε τη λίστα;

#10: Οι κανόνες μιας δούκισσας (Ουτοπία #4)

Το 4ο βιβλίο της σειράς Ουτοπία από την Tessa Dare, διαβάστηκε και αγαπήθηκε από πολλούς. Μια ιστορία αναπάντεχη και μια γυναίκα που μπορεί να «αποτυγχάνει» ως δούκισσα αλλά καταφέρνει κάτι πολύ πιο σπουδαίο.

 

#9: Το τέλειο λάθος (Μια ιστορία ακόμη #3)

Μια ανατρεπτική και συνάμα υπέροχη παραλλαγή του παραμυθιού Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι. Το τρίτο βιβλίο της σειράς Μια ιστορία ακόμη, έχει σίγουρα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

#8: Σκοτεινή καρδιά (Ο Κακός, ο Πολεμιστής και ο Δούκας #3)

Το τελευταίο βιβλίο της σειράς Ο Κακός, ο Πολεμιστής και ο Δούκας. Μια ιστορία που ξύπνησε μέσα μας πολύ δυνατά συναισθήματα.

#7: Λογική και ευαισθησία

Από τα αγαπημένα μας κλασικά, που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

Με τη νέα χρονιά, θα έχουμε και νέα κλασικά βιβλία!

#6: Η παλίρροια της καρδάς (Για πάντα #2)

 

H Judith McNaught μπήκε ξανά στη ζωή μας με τη σειρά «Για πάντα» και μας κράτησε την πιο όμορφη συντροφιά. Η Παλίρροια της καρδιάς είναι μια πανίσχυρη ιστορία αγάπης κι ένα αξέχαστο πάθος, το οποίο εκτυλίσσεται σε 500 σελίδες.

#5: Μακρινή κληρονομιά (Για πάντα #1)

 

H νέα σειρά της Judith McNaught κατέκτησε την δεκάδα με τα πιο αγαπημένα βιβλία της χρονιάς. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού λατρεύουμε τη γραφή της;

#4:Σχεδόν Παράδεισος

Είπαμε… Ξεχωρίσαμε την Judith McNaught!

#3: Ανεμοδαρμένα Ύψη

 

Ανεμοδαρμένα ύψη

«Να είσαι μαζί μου πάντα –με οποιαδήποτε μορφή–, ακόμα κι αν με τρελάνεις! Μόνο μη με αφήνεις σε αυτή την άβυσσο, όπου δεν μπορώ να σε βρω! Ω Θεέ μου, είναι αβάσταχτο! Δεν μπορώ να ζω χωρίς τη ζωή μου! Δεν μπορώ να ζω χωρίς την ψυχή μου!». Αγαπημένα κλασικά!

#2: Περηφάνια και Προκατάληψη

Περηφάνια και προκατάληψη

Τα λόγια εδώ είναι περιττά.

#1: Οικογένεια Μπρίτζερτον (1-8)

Μπρίτζερτον Netflix

 

Μια σειρά που αγαπήσατε και αγαπήσαμε περισσότερο από κάθε άλλη. Μετά κι απ’ την πολύ επιτυχημένη μεταφορά του βιβλίου στο Netflix, τα βιβλία εκτινάχτηκαν και πάλι. Το πρώτο βιβλίο, ο Δούκας κι Εκείνη, στο οποίο είναι βασισμένη η σειρά, βρέθηκε στην κορυφή των best sellers των New York Times ενώ και τα πρώτα δύο βιβλία της έχουν ανέβει στον «θρόνο» των Amazon Charts.

Η Οικογένεια Μπρίτζερτον αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη και εμείς ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν στο Netflix.

Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για όλα!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create