Νέα ρομαντικά μυθιστορήματα μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Νέα σεζόν, νέα ρομαντικά μυθιστορήματα από αγαπημένες μας συγγραφείς και μικρές εκπλήξεις. 

Μέχρι το τέλος της χρονιάς, άλλες σειρές ολοκληρώνονται, ορισμένες συνεχίζονται ενώ στο πρόγραμμά μας εντάσσεται και ένα πολύ, πολύ αγαπημένο μας μυθιστόρημα! Eloisa James, Lisa Kleypas, Jennifer Ashley είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά και μαζί τους θα αποχαιρετήσουμε το 2021.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά;

Άγριος Πλούτος (Η Εποχή των Ρέιβενελ – No 2), Lisa Kleypas – 22 Σεπτεμβρίου

Ένας αδίστακτος μεγιστάνας
O Ρας Γουίντερμπορν, ένας άντρας με ταπεινή καταγωγή αλλά έντονες φιλοδοξίες και μεγαλεπήβολους στόχους, βρέθηκε με τεράστιο πλούτο στα χέρια του, δύναμη και δόξα. Στον κόσμο των επιχειρήσεων –και όχι μόνο–, ο Ρας παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Κι από τη στιγμή που συναντά τη συνεσταλμένη, ευγενικής καταγωγής λαίδη Έλεν Ρέιβενελ, είναι αποφασισμένος να την κατακτήσει.

Με κάθε τρόπο.
Μια άγρια ομορφιά.

Η Έλεν, μεγαλωμένη μακριά από τη λάμψη, την αίγλη και την κυνική ζωή του Λονδίνου, σαγηνεύεται από την αποφασιστικότητα και την ισχυρή προσωπικότητα του Ρας. Και τότε ένα έντονο, αμοιβαίο πάθος γεννιέται.
Η ανατροφή της δεν συμβαδίζει με την πεποίθησή της πως είναι η μόνη που μπορεί να τιθασεύσει τον ανυπότακτο άντρα.

Καθώς οι εχθροί του Ρας συνωμοτούν εναντίον τους, η Έλεν πρέπει να του εμπιστευτεί το πιο σκοτεινό μυστικό της. Οι κίνδυνοι είναι αδιανόητοι… Η ανταμοιβή; Μια ζωή απαράμιλλης ευτυχίας.
Και όλα ξεκινούν με την απόφασή τους να… παντρευτούν.

Πώς να ξεκινήσεις ένα σκάνδαλο (Ουτοπία – No 5), Tessa Dare -22 Σεπτεμβρίου

Σάρλοτ Χάιγουντ δεν θέλει να παντρευτεί, πόσο μάλλον κάποιον που δεν αγαπάει. Από την άλλη, η μητέρα της έχει διαφορετική άποψη και θέλει να τη δει στο πλευρό ενός πλούσιου άντρα.

Ο Πιρς Μπράντον είναι ο τέλειος υποψήφιος για την οικογένειά της, με τη Σάρλοτ να τον έχει προειδοποιήσει αρκετές φορές να μείνει μακριά της.
Η μοίρα όμως τους παίζει περίεργα παιχνίδια… Μια απίστευτη παρεξήγηση θα οδηγήσει στον αρραβώνα τους!
Στέκονται ο ένας απέναντι στον άλλον.
Για εκείνον όλα είναι μια διαπραγμάτευση. Για εκείνη όλα είναι ένα λάθος.
Ο Πιρς έχει μια δεύτερη, κρυφή ζωή. Ειδικές αποστολές. Θανατηφόρες δεξιότητες.

Η Σάρλοτ θέλει να ταξιδεύει, είναι αποφασιστική και έτοιμη να τα βάλει με όλα τα μυστήρια, έχοντας για όπλο της την αγάπη.
Το πάθος τους είναι έντονο. Ο κίνδυνος πραγματικός. Σύντομα, η Σάρλοτ θα νιώσει διαλυμένη. Είναι έτοιμη να παραδοθεί σε έναν άντρα που ορκίζεται ότι δεν θα την αγαπήσει ποτέ;

Το τελευταίο βιβλίο της σειράς Ουτοπία είναι γεμάτο ρομαντισμό και μυστήριο, πάθος και κίνδυνο.

Εκδίκηση στον Θάνατο (Στον θάνατο Νο 6), J.D. Robb

Mια ιδιοφυΐα με την καρδιά ενός δολοφόνου. Αθόρυβα, γίνεται η σκιά του θηράματος. Τα βήματά του προσεκτικά και καλά μελετημένα. Στοιχειώνει την αστυνομία με γρίφους για τα εγκλήματα που πρόκειται να διαπράξει. Φροντίζει πάντα να είναι πολύ αργά για να σωθεί η τη ζωή των θυμάτων του.

H Ιβ Ντάλας βρήκε το πρώτο θύμα μέσα στο διαμέρισμά του. Μια αποτρόπαια ανθρωποκτονία. Το δεύτερο θύμα δολοφονήθηκε σε ένα άδειο πολυτελές διαμέρισμα. Τα κοινά μεταξύ των δύο ανδρών φαινομενικά ήταν ελάχιστα.

Και οι δύο υπέστησαν ανείπωτα βασανιστήρια πριν από τον θάνατό τους. Και οι δύο κρατούσαν καλά φυλαγμένο ένα μυστικό, εδώ και δέκα χρόνια. Ένα μυστικό, το οποίο μοιράστηκε και ο Ρόαρκ, ο σύζυγος της Ιβ.

Ο χρόνος είναι εχθρός και η Ιβ πρέπει να προλάβει πριν προστεθεί ακόμα ένα θύμα στη λίστα.

Μάτια από σμαράγδι (Μια ιστορία ακόμα Νο 5), Eloisa James – 6 Οκτωβρίου

Για να κερδίσει την αγάπη της… θα πρέπει πρώτα να την απελευθερώσει από τον πύργο της.

Ως ένας εξαιρετικά πλούσιος λόρδος, ο Γκόουαν Στόουτον, δούκας του Κίνρος, μπορεί να συνοδεύσει οποιαδήποτε νεαρή θέλει στον χορό. Για τον μεθοδικό και αποφασιστικό Γκόουαν, όμως, καμία δεν είναι κατάλληλη.

Μέχρι που εμφανίζεται μπροστά του η λαίδη Ίντιθ Γκίλκριστ. Απολύτως μαγεμένος από την αύρα της και την ομορφιά της, νιώθει ότι πρέπει να την κατακτήσει.

Δάσκαλος ζωγραφικής (Οικογένεια Μακένζι Νο 9), Jennifer Ashley – 20 Οκτωβρίου

Ο Άλεκ Μακένζι ζει εξόριστος ως δάσκαλος ζωγραφικής, μια ψεύτικη ταυτότητα που χρησιμοποιεί ενώ αναζητά τον εξαφανισμένο αδελφό του. Η λαίδη Σίλια, μια νεαρή Αγγλίδα που αρνείται πεισματικά να παντρευτεί τους κυρίους που η αυστηρή μητέρα της επιλέγει για εκείνη, στέλνεται στον Άλεκ για να παρακολουθήσει μαθήματα και να μάθει έστω μια χρήσιμη δεξιότητα.

Η Σίλια αφήνει την περιέργειά της να την καθοδηγήσει, ανακαλύπτει περισσότερα για τον Άλεκ και μαθαίνει το όνομα και τον τίτλο του. Ένα ερώτημα, όμως, παραμένει βασανιστικό: Αν ο Άλεκ κινδυνεύει θανάσιμα στην Αγγλία, γιατί έχει έρθει;

Η σονάτα της ευτυχίας (Μουσική βραδιά Νο 4), Julia Quinn – 20 Οκτωβρίου

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Ο σερ Ρίτσαρντ Κένγουορθι έχει λιγότερο από έναν μήνα για να βρει την ιδανική γυναίκα. Ξέρει ότι δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις και να είναι επιλεκτικός, αλλά, κάθε φορά που βλέπει την Άιρις Σμάιθι Σμιθ να κρύβεται πίσω από το τσέλο της, η καρδιά του χάνει τους παλμούς της.

Η Άιρις Σμάιθι-Σμιθ έχει συνηθίσει να την υποτιμούν. Με τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά της, το ήσυχο και πονηρό χιούμορ της, τείνει να βρίσκεται στο παρασκήνιο κι εκείνος την προτιμά έτσι. Όταν η πρόταση γάμου μετατρέπεται σε συμβιβασμό, γεννιούνται ερωτηματικά και αμφιβολίες. Κι ενώ η καρδιά της είναι έτοιμη να παραδοθεί, είναι πλέον βέβαιη πως ένα μεγάλο μυστικό κρύβεται από πίσω

Η περηφάνια του Διδύμου, Mia Sheridan – 3 Νοεμβρίου

Όλη η ζωή της Ανάλια ντελ Βαλ ήταν ο Πρέστον Σόγιερ. Κόρη ενός φτωχού μετανάστη αγρότη, μεγάλωσε σε μια μικροσκοπική καλύβα στην κεντρική κοιλάδα της Καλιφόρνια. Η καρδιά της βρήκε την ελευθερία που αναζητούσε στη γη του Sawyer Farm και στα δύο δίδυμα αδέρφια που ήταν οι μοναδικοί της φίλοι.

Τα συναισθήματα του Πρέστον για την Ανάλια είχαν εκδηλωθεί από τότε που ήταν μικρό αγόρι. Αλλά μια αίσθηση τιμής πάντα τον εμπόδιζε απ’ το να την διεκδικήσει. Μέχρι που μια καλοκαιρινή νύχτα, οι κόσμοι και τα σώματά τους ενώνονται. Μια νύχτα που ξεκινά μια σειρά από γεγονότα, τα οποία θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα…

Bonus: Τίτλος έκπληξη!

Κυνηγός Θησαυρών (Οικογένεια Μακένζι Νο 10), Jennifer Ashley – 17 Νοεμβρίου

Η Ζοζέτ αναζητά βοήθεια για την εύρεση ενός θησαυρού που θεωρεί ότι έχει χαθεί στα Χάιλαντς, και γνωρίζει πως δεν υπάρχει κανένας πιο κατάλληλος από τον Γουίλ Μακένζι, για να τη βοηθήσει. Ευφυής και πολυμήχανος.

Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, προσποιούμενοι τους συζύγους. Το εγχείρημα δεν είχε και το καλύτερο τέλος, αναγκάζοντας τη Ζοζέτ να απομακρυνθεί από κοντά του. Η ζωή του Γουίλ είναι γεμάτη με περιπέτειες και κίνδυνο. Και η Ζοζέτ δεν μπορεί να ακολουθήσει τα δικά του βήματα. Είναι, όμως, αυτός ο πραγματικός λόγος για τον οποίο τον αποφεύγει;

Αυτός ο απρόβλεπτος άνδρας τής δίνει ζωή και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί. O Γουίλ Μακένζι κρύβει περισσότερα μυστικά από ό,τι μπορεί να καταλάβει και να δεχτεί η Ζοζέτ. Την πιο επικίνδυνη στιγμή δεν την έχουν ζήσει ακόμη και τα πιο δυνατά τους συναισθήματα δεν έχουν αποκαλυφθεί.

H συμφωνία της Πανδώρας (Η εποχή των Ρέιβενελ Νο3), Lisa Kleypas -17 Νοεμβρίου

Οι περισσότερες ντεμπιτάντ ονειρεύονται να βρουν τον τέλειο σύζυγο.

Όχι, όμως, και η παρορμητική λαίδη Πανδώρα Ρέιβενελ. Η όμορφη και φιλόδοξη κοπέλα θα προτιμούσε να αφοσιωθεί στον σχεδιασμό της επιχείρησής της παρά να συμμετάσχει στη σεζόν του Λονδίνου. Άλλωστε είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει με κάθε τρόπο την ανεξαρτησία της. Αλλά ένα βράδυ, σε έναν μαγευτικό χορό, μπλέκει σε ένα σκάνδαλο με έναν άγνωστο. Τον όμορφο Γκάμπριελ, λόρδο του Σεντ Βίνσεντ.

H Πανδώρα θα υποκύψει στους επιδέξιους χειρισμούς του Γκάμπριελ και θα συμφωνήσει να τον παντρευτεί. Ο συμβιβασμός της θα αποδειχθεί αφάνταστα καταστροφικός.

Υ.Γ. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε και να ξεφυλλίσετε όλο τον κάταλογο των Elxis για το 2021!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create