Η Οικογένεια Μπρίτζερτον είναι η Νο1 σειρά του Netflix!

Ίσως να την έχεις δει στο Netflix, ίσως κάποιος να σου μίλησε για αυτήν ή ίσως έχεις διαβάσει τα βιβλία: Η Οικογένεια Μπρίτζερτον δείχνει την «πυγμή» της σε Ευρώπη και Αμερική και καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο Netflix!

Η δημοφιλής πλατφόρμα μας έκανε το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα, ανεβάζοντας τα 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν, της Οικογένειας Μπρίτζερτον. Μέσα σε πολύ λίγες μέρες, ανέβηκε στο «θρόνο» του Netflix όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα.

Ας μάθουμε, όμως, περισσότερα πράγματα για τη σειρά που κατάφερε σε λίγες ημέρες να ανέβει στην κορυφή του top 10 στο Netflix.

Η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλία της δημοφιλούς και πολυβραβευμένης συγγραφέως Julia Quinn. To περιεχόμενό τους; Πρόκειται για ιστορικά ρομαντικά μυθιστόρημα.

Η πρώτη σεζόν βασίζεται στο πρώτο βιβλίο της σειράς «Ο Δούκας κι εκείνη» και στην υπέροχη ιστορία της Δάφνης. Η αυλαία ανοίγει και ξαφνικά βρίσκεσαι σε βασιλικές αυλές, μεταφέρεσαι στον 19ο αιώνα και ζεις όλη τη μαγεία της εποχής.  Η συγγραφέας μας μεταφέρει στη Βικτωριανή εποχή, σε ένα ταξίδι γεμάτο ίντριγκες, πάθη, δυναμικές ηρωίδες και ήρωες που βρίσκονται αντιμέτωποι με έρωτες πολύ πιο δυνατούς από ότι θα μπορούσαν να φανταστούν.

Ασφαλώς, η σειρά παρουσιάζει ορισμένες διαφορές από το βιβλίο, όπως συμβαίνει κάθε φορά λόγω αλλαγής του μέσου. Ωστόσο, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των περισσότερων αναγνωστών και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μιας και από πίσω κρύβεται και η Σόντα Ράιμς, η γυναίκα στην οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία του «Grey’s Anatomy».

Όλα όσα η κορυφαία Julia Quinn είχε ονειρευτεί, αποτυπώνονται στην οθόνη: Μια ισχυρή οικογένεια της ανώτερης τάξης, οι Μπρίτζερτονς, πρωταγωνιστούν σε έναν κόσμο που ορισμένοι κανόνες θα πρέπει να «σπάσουν», μερικά σεξουαλικά σκάνδαλα θα πρέπει να μείνουν μυστικά και που τελικά η αληθινή αγάπη και η ευτυχία είναι ο σκοπός ακόμη και των πιο «σκληρών» και ανένδοτων πρωταγωνιστών.

Υ.Γ. 1. 

  • Να δεις τη σειρά: Αν σου αρέσουν τα ιστορικά ρομαντικά μυθιστορήματα και οι ιστορίες εποχής. Για το υπέροχο και διαφορετικό cast, την όμορφη ιστορία, τα απίστευτα σκηνικά και κοστούμια και τη μουσική που συμπληρώνει αυτό το όμορφο παζλ.
  • Να μη δεις τη σειρά: Αν δεν θέλεις να ξενυχτήσεις. Άφησέ την για έναν μαραθώνιο το Σαββατοκύριακο.
Υ.Γ. 2.  Εδώ θα βρείτε όλη τη σειρά Οικογένεια Μπρίτζερτον της Julia Quinn.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create