Όλοι οι λόγοι για να δεις την Οικογένεια Μπρίτζερτον στο Netflix!

Ήταν από τις πιο δύσκολες και περίεργες χρονιές αλλά τίποτα δεν θα χαλάσει τη μαγεία των γιορτών. Σε αυτό το κλίμα, το Netflix έρχεται να μας προσφέρει κι ένα «αντίδοτο», προβάλλοντας τη σειρά «Οικογένεια Μπρίτζερτον» στις 25 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η σειρά θα είναι βασισμένη στο πρώτο από τα οκτώ βιβλία της Julia Quinn, μιας από τις κορυφαίες συγγραφείς ρομαντικών ιστορικών βιβλίων. Κι εμείς ελπίζουμε, πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας και ασφαλώς, πως δεν θα μείνει μόνο στο πρώτο βιβλίο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου «Ο δούκας κι εκείνη»

Υπάρχει άραγε µεγαλύτερη πρόκληση για τις Φιλόδοξες Μητέρες του Λονδίνου από έναν ανύπαντρο δούκα;

Η Κοινωνική Στήλη της Λαίδης Γουίσλνταουν, Απρίλιος 1813

Όπως όλα δείχνουν, ο Σάιµον Μπάσετ είναι έτοιµος να κάνει πρόταση γάµου στην αδελφή του καλύτερού του φίλου, την αξιαγάπητη –αλλά σχεδόν στο ράφι– Δάφνη Μπρίτζερτον. Κι οι δυο τους όµως γνωρίζουν την αλήθεια: πρόκειται για ένα περίπλοκο σχέδιο που στόχο έχει να βγάλει τον Σάιµον από το µυαλό των µαµάδων της υψηλής κοινωνίας που κόπτονται να καλοπαντρέψουν τις κόρες τους. Όσο για τη Δάφνη, είναι βέβαιο ότι έτσι θα προσελκύσει κάποιους άξιους επίδοξους εραστές τώρα που ο δούκας την έχει ανακηρύξει ποθητή.

Ωστόσο, καθώς η Δάφνη λικνίζεται µε τον Σάιµον στον ρυθµό του βαλς στον έναν χορό µετά τον άλλο, δυσκολεύεται πια να θυµηθεί ότι το φλερτ τους είναι µια απάτη. Θες το διαβολικό του χαµόγελο, θες οπωσδήποτε τα µάτια του που παίρνουν φωτιά κάθε φορά που την κοιτάζει… το σίγουρο είναι ότι η Δάφνη ερωτεύεται τον τολµηρό δούκα… στ’ αλήθεια! Και τώρα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πείσει τον γοητευτικό γυναικά ότι το πονηρό τους κολπάκι χρήζει µιας µικρής τροποποίησης και ότι τίποτα πια δεν έχει νόηµα παρά µόνο ο έρωτας…

Μπρίτζερτον στο Netflix

Γιατί να δεις τη σειρά;

Στις 25 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα η σειρά στο Netflix κι εμείς ανυπομονούμε όσα διαβάσαμε και όσες εικόνες έχουν πλάσει με το μυαλό μας, να τις δούμε στην οθόνη! Θα ανταποκριθεί η σειρά στο βιβλίο;

Αυτό δεν το γνωρίζουμε, αλλά οι προσδοκίες είναι μεγάλες καθώς τη σειρά υπογράφουν ο Chris Van Dusen και η Shonda Rhimes. Σύμφωνα με τον παραγωγό, η σειρά -όπως και τα βιβλία- θα έχει όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά που συναντάμε και στα μυθιστορήματα της Julia Quinn, ρομαντισμό, πάθος και χιούμορ.

Και όλα αυτά με μια πιο σύγχρονη ματιά!

Για τα υπέροχα φορέματα που θα δούμε στη σειρά εργάστηκε μια ομάδα 232 ανθρώπων. Συνολικά, χρησιμοποιήθηκαν 9.500 κοστούμια, άλλωστε μόνο η Δάφνη θα έχει 104 διαφορετικά σύνολα. Τα μπονέ έχουν απαγορευτεί και τα φωτεινά χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν. Λουλούδια, κοσμήματα, κορδέλες δίνουν νέα πνοή στα κοστούμια των πρωταγωνιστών.

Το casting απέχει πολύ από το αρχικό υλικό, ωστόσο η συγγραφέας το υποστηρίζει ολόψυχα. Πρόκειται για μια «παράσταση» για το σύγχρονο κοινό, αναφέρει χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος που ασφαλώς υπήρχαν και την εποχή εκείνη. Ωστόσο, τώρα είναι μια ευκαιρία να δοθεί περισσότερη έμφαση, να έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Να τους δοθεί δηλαδή, περισσότερη δύναμη από ότι το επιτρέπουν οι ιστορικές υποθέσεις.

Προσπαθούμε να φανταστούμε την ιστορία και τον κόσμο με τον τρόπο που θα θέλαμε να τη δούμε!

Το επίσημο trailer της σειράς:

Υ.Γ. Εδώ θα βρείτε όλη τη σειρά Οικογένεια Μπρίτζερτον της Julia Quinn.

Οικογένεια Μπρίτζερον στο Netflix

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create