Τα 10 αγαπημένα ρομαντικά μυθιστορήματα Elxis της χρονιάς!

Μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους, αλλά σίγουρα είχαμε για συντροφιά όμορφα ρομαντικά μυθιστορήματα. 

Μυθιστορήματα που άλλοτε μας έκαναν να συγκινηθούμε βαθιά κι άλλοτε να πάρουμε δύναμη. Σελίδες μέσα από τις οποίες κάναμε τα δικά μας ταξίδια και όνειρα. Ταξιδέψαμε σε μια άλλη εποχή, γνωρίσαμε Δούκες και Δούκισσες και ερωτευτήκαμε. Αλλά κάναμε όμορφα ταξίδια και με σύγχρονες ιστορίες, που τις αγκαλιάσατε όσο εμείς!

Πριν αποκαλύψουμε το top 10 για το 2020, θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κάθε ένα σας ξεχωριστά για όλη αυτήν την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Πάμε να δούμε τη λίστα;

#10: Η ώρα της εκδίκησης (Από τη σειρά: Απατεώνες αριστοκράτες).

Μέσα από αυτό το βιβλίο μεταφερθήκαμε σε μια άλλη εποχή. Μας πλημμύρισαν έντονα συναισθήματα ενώ κανείς δεν ξεχνά τις απίστευτες ανατροπές.

Δεν κάνουμε spoiler!

#9: Τώρα και για πάντα (Σειρά: Όρκοι αγάπης)

Μια σειρά έφτασε στο τέλος της με τον πιο όμορφο τρόπο. Αγάπη και φιλία σε ένα ρομαντικό μυθιστόρημα που υπογράφει η Nora Roberts.

Μπορεί να μην ξέρουμε πόσο διαρκεί το «για πάντα», το βέβαιο είναι πως αυτή τη σειρά θα τη διαβάσουμε ξανά και ξανά, έχοντας μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

#8: Η πεντάμορφη και το τέρας (Σειρά: Μια ιστορία ακόμα)

Ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά από την Eloisa James. Μια διαφορετική ιστορία που ξύπνησε μέσα μας πολύ δυνατά συναισθήματα.

Ασφαλώς, περιμένουμε με αγωνία το επόμενο της σειράς, το οποίο έρχεται σύντομα!

#7: Ο Διαβόητος (Σειρά: Οικογένεια Ράιντ)

Η Johanna Lindsey έκανε και πάλι το θαύμα της. Έχουμε ξενυχτήσει διαβάζοντας τα βιβλία της κι έχουμε κάνει τα πιο όμορφα όνειρα μέσα από την πένα της. Μια οικογένεια που έχει την δική της θέση στην καρδιά μας.

#6: Η αποπλάνηση του Έλιοτ Μακμπράιντ (Σειρά: Οικογένεια Μακένζι)

Κι από την Lindsey περνάμε στην Jennifer Ashley και την Οικογένεια Μακένζι. Μια οικογένεια που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε. Η συγγραφέας μας κάνει να ταξιδεύουμε σε μια άλλη εποχή που τόσο πολύ αγαπάμε.

Η Οικογένεια Μακένζι ασφαλώς… συνεχίζεται!

#5: Η Δόξα (Σειρά: Τριλογία του Τέξας)

Μήπως η ευτυχία τελικά δεν κρύβεται στο τι έχεις, αλλά στο ποιος είσαι; Και μήπως για την υπόσχεση της αγάπης αξίζει να πολεμήσεις περισσότερο απ’ ό,τι για τη μεγαλύτερη δόξα;

Κληθήκαμε να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα και να προβληματιστούμε. Και σίγουρα πήραμε ένα καλό μάθημα!

#4: Περηφάνια και προκατάληψη

Ένα από τα πιο κλασικά κι αγαπημένα ρομαντικά μυθιστορήματα. Οι συστάσεις είναι περιττές, μας αρκεί που κάθε χρονιά το βλέπουμε στη λίστα με τα αγαπημένα σας!

#3: Άσε την αγάπη να σε βρει (Σειρά: Οικογένεια Ράιντ)

Στη λίστα συναντάμε ξανά την Johanna Linsdey με ένα πολυδιαβασμένο -αν και καινούργιο- βιβλίο από την Οικογένεια Ράιντ.

Ένα υπέροχο ταξίδι στη βικτοριανή Αγγλία με ανατροπές, ίντριγκα και αγωνία. Και ένα υπέροχο φινάλε για αυτή τη σειρά.

#2: Με εντολή του βασιλιά (Σειρά: Άγνωστα Μονοπάτια)

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ένα υπέροχο ρομαντικό μυθιστόρημα από την Julie Garwood. Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2020 και γρήγορα μπήκε στις βιβλιοθήκες και στις καρδιές όλων.

Βυθιστήκαμε στις σελίδες του και το διαβάσαμε με μια ανάσα. Μέχρι που ήρθε και το δεύτερο βιβλίο της σειράς, Στη δίνη του πολέμου. Αν δεν το έχεις διαβάσει, σου το προτείνουμε καθώς είναι εξίσου συγκλονιστικό!

#1: Μοναχική εκδίκηση (Ο Κακός, ο Πολεμιστής και ο Δούκας)

Η Sarah MacLean κερδίζει την πρώτη θέση με το βιβλίο Μοναχική εκδίκηση. Δραματικό, ιστορικό, ρομαντικό μυθιστόρημα, το οποίο σήμανε την έναρξη μιας υπέροχης σειράς.

Ένα βιβλίο που μας ταξίδεψε, μας γέμισε με έντονα συναισθήματα και σίγουρα θα διαβάσουμε ξανά και ξανά.

Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για όλα!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create