Τα νέα ρομαντικά μυθιστορήματα του Φθινοπώρου

Κατ’ αρχάς να έχουμε μια υπέροχη αναγνωστική σεζόν! Ξέρουμε ότι ανυπομονείτε να μάθετε τα σχέδιά μας μέχρι το τέλος του χρόνου.

🍁 Σας παρουσιάζουμε λοιπόν αναλυτικά όλα τα επόμενα εκδοτικά μας πλάνα και θα χαρούμε να ακούσουμε την άποψή σας, αλλά και όποιες απορίες μπορεί να έχετε:

📕 25 Σεπτεμβρίου
Μην αψηφάς την καρδιά, της Johanna Lindsey (νέα σειρά)

Ο πρίγκιπας λεοπάρδαλη, της Elizabeth Hoyt

📕 9 Οκτωβρίου
Ο πρίγκιπας Σαΐτα, της Elizabeth Hoyt (ολοκληρώνεται η σειρά με τους Πρίγκιπες)

Ρόδινες Υποσχέσεις, της Nora Roberts (είναι το δεύτερο βιβλίο από τη σειρά Όρκοι Αγάπης)

📕 23 Οκτωβρίου
Έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε κάτι που αγαπάμε πάρα πάρα πάρα πολύ: Η έκδοση των δύο πιο κλασικών ρομαντικών μυθιστορημάτων όλων των εποχών. Περηφάνια και Προκατάληψη & Τζέιν Έιρ, γιατί πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν στη βιβλιοθήκη τους αυτά τα βιβλία!

📕 6 Νοεμβρίου
Η φλόγα μέσα μας, της Lisa Kleypas. Το θεωρούμε ένα από τα καλύτερα σύγχρονα ρομαντικά όλων των εποχών. Εδώ μπορείτε να το δείτε στο GoodReads.

Γυμνές στον θάνατο, της JD Robb. Είναι το πρώτο βιβλίο που βγάζουμε στο είδος του ρομαντικού-σασπένς και είναι το πιο φημισμένο όλων των εποχών.

📕 20 Νοεμβρίου
Η δοκιμασία της καρδιάς, της Nora Roberts (είναι το τρίτο βιβλίο από τη σειρά Όρκοι Αγάπης)

Για να μην πληγωθώ, της Mia Sheridan 

Και για να ρίξουμε και μια κλεφτή ματιά στη νέα χρονιά:

 22 Ιανουαρίου 2020: Συνεχίζεται η σειρά της Lindsey «Οικογένεια Ράιντ» και συνεχίζεται η σειρά της Jennifer Ashley «Οικογένεια Μακένζι».

 5 Φεβρουαρίου 2020: Συνεχίζονται οι σειρές της Lorraine Heath «Απατεώνες Αριστοκράτες» και «Τριλογία του Τέξας».

 26 Φεβρουαρίου 2020: Συνεχίζεται η σειρά της Kleypas που ξεκινάει τον Νοέμβριο με το «Η φλόγα μέσα μας» και ξεκινάει νέα σειρά της αγαπητής μας Sarah MacLean.

ΥΓ: Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν πολύ μεγάλα στοιχήματα για τους επόμενους μήνες. Θέλουμε στα Elxis να ενταχθούν σταδιακά όλα τα υποείδη του ρομαντικού μυθιστορήματος και όπως πάντα είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και επισημάνσεις! Στη σελίδα μας θα ανακαλύψετε όχι μόνο όσα βιβλία μας κυκλοφορούν ήδη, αλλά και τις προσεχείς εκδόσεις.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create