Ελάτε να χτίσουμε το μέλλον των Elxis!

Το 2019 είναι μια κομβική χρονιά για τις εκδόσεις μας. Μετά την περσινή μεγάλη αύξηση στον αριθμό τίτλων που εκδίδουμε ανά έτος, φέτος κάναμε το ντεμπούτο μας και σε άλλες κατηγορίες του ρομαντικού μυθιστορήματος. 

Έχοντας πάντα ως βάση το ιστορικό ρομαντικό μυθιστόρημα, αποφασίσαμε να εμπλουτίσουμε τα Elxis και να μεταφράσουμε τα πιο φημισμένα και βραβευμένα βιβλία από τα σύγχρονα ρομαντικά, τα κλασικά του είδους, αλλά και τα ρομαντικά μυθιστορήματα με έντονο σασπένς. Δείγματα από όλα αυτά θα έχετε δει ως το τέλος της χρονιάς, αλλά η ενθουσιώδης υποδοχή που επιφυλάξατε στη «Φωνή του Τοξότη», της Mia Sheridan, μας έκανε χαρούμενους. Πιστεύουμε ότι μια καλή ιστορία θα αγαπηθεί όπως της αξίζει, ανεξάρτητα από την εποχή που διαδραματίζεται.

Στις επιλογές που κάνουμε πάντα λαμβάνουμε υπόψη τις προτάσεις σας, διαβάζουμε πολύ και θέλουμε να φτάνει σε εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, από το εξώφυλλο μέχρι την τελευταία λέξη της τελευταίας σελίδας. Λάθη και παραλείψεις κάνουμε φυσικά και θέλουμε να μας τα επισημαίνετε για να τα διορθώνουμε. Η στήριξη και η αγάπη σας μας έχει φέρει μέχρι εδώ και, όπως γνωρίζετε, προσπαθούμε να ανταποδώσουμε αυτήν την αγάπη με κάθε τρόπο: Είναι δεδομένη η δέσμευσή μας ότι δεν θα εγκαταλείψουμε καμία σειρά ανεξάρτητα από την εμπορική της επιτυχία, διατηρήσαμε την τιμή μας ακόμα και σε «τεράστια» μυθιστορήματα όπως το 760 σελίδων αριστούργημα της Judith McNaught, φροντίζουμε τα ebooks να κυκλοφορούν άμεσα, ενώ ετοιμάζουμε και νέες προσφορές το καλοκαίρι για παλιότερους τίτλους μας, ώστε να συμπληρώσετε τις συλλογές σας και να γνωρίσετε νέες συγγραφείς.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς το εκδοτικό μας πρόγραμμα είναι ολοκληρωμένο, ενώ εδώ μπορείτε να κατεβάσετε και τον νέο μας κατάλογο.

Όπως κάθε χρονιά δεν θα έχουμε νέα βιβλία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ώστε να προλάβετε όλες να διαβάσετε ό,τι έχει ήδη κυκλοφορήσει και για να κάνουμε μια μικρή ανασύνταξη. Παράλληλα, θα σας κάνουμε και καλοκαιρινές προτάσεις από τα μυθιστορήματα της Διόπτρα, που πιστεύουμε σας ταιριάζουν και θα τα απολαύσετε όπως εμείς. (Μία σειρά που πιστεύουμε αξίζει να διαβάσετε είναι σίγουρα οι «Κόρες των Αστεριών», της Lucinda Riley.)

Για το 2020 ο προγραμματισμός μας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και φροντίζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα καταστρώνουμε το πλάνο μας για το 2021. Έχετε ιδέες, παρατηρήσεις ή συμβουλές; Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να τις μοιραστείτε μαζί μας. Ελάτε να χτίσουμε μαζί το μέλλον!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create