Νέα ρομαντικά μυθιστορήματα μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Δεν θα ευχηθούμε καλό Φθινόπωρο και σίγουρα όχι καλό Χειμώνα… Θα ευχηθούμε, όμως, να έχουμε μια νέα υπέροχη αναγνωστική σεζόν! 

Μέχρι το τέλος της χρονιάς, τα ρομαντικά μυθιστορήματα των Elxis είναι πολλά, συνέχειες από σειρές που έχετε αγαπήσει και γνωρίζουμε πόσο πολύ ανυπoμονείτε να πιάσετε στα χέρια σας. Πάμε ρίξουμε μια ματιά;

Ταξίδι με έναν εχθρό (ΟΥΤΟΠΙΑ #2), Tessa Dare – 23 Σεπτεμβρίου

νέα βιβλία Elxis

Ένας γοητευτικός λόρδος και μια διανοούμενη γυναίκα ξεκινούν μια διαδρομή… της καταστροφής. Η έξυπνη και κυνική Μινέρβα Χάιγουντ, μια από τις πλέον ανύπαντρες του Σπιντλ Κόουβ, πρέπει να βρεθεί στη Σκοτία. Ο γοητευτικός και «κακός» λόρδος Κόλιν Σάντχερστ είναι απαραίτητο να βρίσκεται οπουδήποτε αλλού. Μεταξύ τους κυριαρχεί μια ένταση, μια περιφρόνηση αλλά και μια δυνατή έλξη…

Η πεντάμορφη και το τέρας, (ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ #2), Eloisa James – 23 Σεπτεμβρίου

νέα βιβλία Elxis

Η Λινέτ Μπέρι Θριν είναι η Πεντάμορφη. Και σύμφωνα με το παραμύθι… είναι αρραβωνιασμένη με ένα Τέρας. Ο κόμης Πιρς Γέλβερτον είναι τόσο οξύθυμος που ξεσπάει σε όποιον βρεθεί στον δρόμο του. Ποιο είναι το τίμημα που θα πληρώσει για να τιθασεύσει τη σκληρή καρδιά του;

Αναπάντεχη ελευθερία (Ο ΚΑΚΟΣ, Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ #2), Sarah MacLean – 7 Οκτωβρίου

Στα είκοσι εννιά της χρόνια, η λαίδη Χενριέτα Σέντλεϊ είναι μια ανεξάρτητη και δυναμική γυναίκα, αποφασισμένη να κληρονομήσει την επιχείρηση του πατέρα της, να κάνει τη δική της περιουσία και να ζήσει τη ζωή της. Πρώτα, όμως, θέλει να απολαύσει την ελευθερία της. Όλα πάνε τέλεια μέχρι να γνωρίσει τον πιο όμορφο άντρα που έχει δει ποτέ…

Άσε την αγάπη να σε βρει (ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΡΑΪΝΤ #4),  Johanna Lindsey– 7 Οκτωβρίου

Όταν ένας κόμης, παθιασμένος με τα άλογα, μετατρέπεται σε υποψήφιο ταίρι, η Αμάντα αποφασίζει να ξεπεράσει τον φόβο της για την ιππασία και να ξεκινήσει μαθήματα. Ο Ντέβιν δεν την αντιμετωπίζει ως έπαθλο όπως οι περισσότεροι εργένηδες συνομήλικοί του, αλλά ως μια νεαρή γυναίκα με όνειρα για μια ευτυχισμένη ζωή. Στις καθημερινές τους συναντήσεις, η Αμάντα βιώνει το πάθος για πρώτη φορά, αλλά η χημεία μεταξύ τους γίνεται εκρηκτική. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις συγκρούσεις και να αφήσουν την αγάπη να τους βρει για πρώτη φορά; Ένα υπέροχο ταξίδι στη Βικτοριανή Αγγλία με ανατροπές, ίντριγκα κι αγωνία.

Κλέφτης Φιλιών (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΚΕΝΖΙ #7),  Jennifer Ashley – 21 Οκτωβρίου

Ο Σκοτσέζος δικηγόρος Σινκλέρ ΜακΜπράιντ είναι χήρος με δύο δύστροπα κι ανυπάκουα παιδιά. Κι ενώ αντιμετωπίζει με μαεστρία τους πιο φρικτούς εγκληματίες στο Λονδίνο, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με όσα συμβαίνουν στο ίδιο του το σπίτι. Μέχρι που…. Η έξυπνη Ρομπέρτα μπαίνει στη ζωή του Σινκλέρ κλέβοντας το ρολόι του και στη συνέχεια… την καρδιά του! Το έβδομο βιβλίο της σειράς Οικογένεια Μακένζι είναι μια ιστορία δυνατή, απρόβλεπτη και πέρα για πέρα συγκινητική.

 Η ψυχή του Υδροχόου, Mia Sheridan -21 Οκτωβρίου

νέα βιβλία Elxis

Όταν ο κόσμος όπως τον γνωρίζεις έχει καταρρεύσει, όταν όλα όσα αγαπούσες έχουν εξαφανιστεί, πού βρίσκεις τη δύναμη; Όταν ο νέος κόσμος στον οποίο μπήκες είναι τόσο απομονωμένος, όταν η καρδιά σου έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα και το μέλλον σου είναι αβέβαιο, πού βρίσκεις την ελπίδα; Η Ψυχή του υδροχόου είναι μια ιστορία δύναμης, ανακάλυψης, συγχώρεσης κι αγάπης. Είναι μια ιστορία πίστης στο πεπρωμένο και στο μονοπάτι εκείνο που οδηγεί στην ειρήνη. Δύο άνθρωποι που θα σε κάνουν να πιστέψεις πραγματικά στην αγάπη άνευ όρων. Καλούνται να δώσουν δεύτερες ευκαιρίες, να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και ο ένας τον άλλον, να ξεπεράσουν το παρελθόν. Θα τα καταφέρουν; Η Ψυχή του Υδροχόου είναι η συνέχεια και το συγκλονιστικό τέλος του βιβλίου Η Καρδιά του Υδροχόου.

Η Εξιλέωση (Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ #3), Lorraine Heath -4 Νοεμβρίου

Μετά από πέντε εξαντλητικά χρόνια σε μια φυλακή του Τέξας, ο Όστιν Λι είναι ελεύθερος. Λαχταρά να επιστρέψει στο σπίτι του και να ανταμώσει ξανά τη σύντροφό του. Ωστόσο, όλα είναι διαφορετικά. Η αγαπημένη του δεν τον περίμενε, ήταν πλέον παντρεμένη. Στον δρόμο του Όστιν εμφανίζεται μια όμορφη και ενδιαφέρουσα γυναίκα, η Λόρι Γκραντ. Θα βρει τη σωτηρία που ψάχνει; Μια ιστορία με ανατροπές, πόνο και απώλεια, πάθος κι αγάπη. Το τελευταίο βιβλίο της σειράς Η Τριλογία του Τέξας ξυπνά όλα τα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου.

Ανίκητες στον θάνατο (ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ #3) , J.D. Robb – 4 Νοεμβρίου

νέα βιβλία Elxis

H υπαστυνόμος Ιβ Ντάλας ανακαλύπτει έναν απίστευτο κόσμο, όπου η τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει τόση ομορφιά και νεότητα, που ωστόσο το πάθος και η απληστία μπορούν να τις καταστρέψουν. Οι νέοι χαρακτήρες στο τρίτο βιβλίο της σειράς Στον Θάνατο, το μυστήριο, το δράμα και ο κίνδυνος που παραμονεύει θα σε κάνουν να νιώσεις μέρος της ιστορίας!

Στη Δίνη του πολέμου (ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ #2), Julie Garwood -18 Νοεμβρίου

νέα βιβλία Elxis

1119. Μεσαιωνική Αγγλία. Η λαίδη Μπρένα είναι ταγμένη να παντρευτεί έναν άρχοντα των Χάιλαντς. Καθώς ταξιδεύει με τη συνοδεία της εκατοντάδες μίλια για τη Σκοτία, πέφτουν σε μια ενέδρα και την αιχμαλωτίζουν. Η λαίδη Μπρένα αναγκάζεται να παντρευτεί τον αρχηγό των πολεμιστών, τον οξύθυμο και ατρόμητο Κόνορ Μακ Άλιστερ. Ποτέ, όμως, δεν θα φανταζόταν ότι αυτό είναι απλώς μια πράξη σε ένα μεγαλύτερο δράμα εκδίκησης που ξεδιπλώνεται στα απέραντα βουνά των Χάιλαντς.

Το τέλειο δίλημμα (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΡΑΒΙΣ #4), Lisa Kleypas

νέα βιβλία Elxis

Η Έιβερι Κρόσλιν μπορεί να εργάζεται ως διοργανώτρια για τον γάμο της χρονιάς, αλλά δεν πιστεύει στην αγάπη. Τουλάχιστον, όχι όταν πρόκειται για τη δική της ζωή. Όταν ο γοητευτικός και αποφασιστικός Τζο Τράβις μπαίνει στη ζωή της, ολόκληρη η κοσμοθεωρία της θα κλονιστεί. Ένα υπέροχο βράδυ στην καρδιά του καλοκαιριού, η Έιβερι θα ενδώσει στον πειρασμό. Όμως, τα προειδοποιητικά σημάδια είναι όλα εκεί, και γρήγορα αποφασίζει να απομακρυνθεί· ένας τόσο ισχυρογνώμων άντρας σαν τον Τζο μόνο προβλήματα θα της προκαλέσει. Μήπως μόνο όταν ρισκάρεις, όταν βγεις απ’ τη ζώνη της άνεσής σου… τότε θα ανακαλύψεις τι πραγματικά έχει σημασία;

Ένωση Παντοτινή (ΟΥΤΟΠΙΑ #3),  Tessa Dare – 2 Δεκεμβρίου

Έπειτα από πολλά χρόνια μοναξιάς και δίχως μια πραγματική οικογένεια, η Κέιτ Τέιλορ βρήκε τη γαλήνη και την αποδοχή στο Σπιντλ Κόουβ. Ποτέ δεν σταμάτησε, όμως, να λαχταρά την αγάπη. Η αγκαλιά του Κόρποραλ Θορν ήταν σίγουρα ακατάλληλη. Ένας άνδρας πολύ γοητευτικός αλλά ψυχρός, λιγομίλητος και απρόσιτος. Μια επικίνδυνη ιστορία για την Κέιτ τους φέρνει πιο κοντά. Εκείνος γίνεται ασπίδα, την προστατεύει και προσποιείται ότι είναι ο αρραβωνιαστικός της. Θα έκανε τα πάντα για εκείνη.

Το τέλειο λάθος (ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ #3), Eloisa James

Για την Ολίβια Λίτον, ο αρραβώνας της με τον Δούκα του Κάντεργουικ είναι περισσότερο κατάρα παρά ευλογία. Η κοινωνική του τάξη τουλάχιστον θα βοηθήσει τη δίδυμη αδερφή της, Τζορτζιάνα, να παντρευτεί τον γοητευτικό Τάρκιν, Δούκα του Σκόνς. Είναι ο ιδανικός σύζυγος για την Τζορτζιάνα για όλους τους λόγους… εκτός από έναν: Ο Τάρκιν είναι ερωτευμένος με την Ολίβια.

Υ.Γ. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε και να ξεφυλλίσετε όλο τον κάταλογο των Elxis για το 2020!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create