Nora Roberts – H βασίλισσα του ρομαντικού μυθιστορήματος

Φέτος, μετά από πολλές συζητήσεις με εσάς, και λαμβάνοντας υπόψη τις δεκάδες πολύτιμες προτάσεις σας, αποφασίσαμε να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας και βιβλία σύγχρονου ρομαντικού μυθιστορήματος. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα σχέδιά μας η μία και μοναδική Νόρα Ρόμπερτς, με την οποία έχουμε πολλά όμορφα σχέδια για το μέλλον.

Η Nora Roberts, γεννημένη σε μια οικογένεια αναγνωστών, δεν θυμάται ποτέ τον εαυτό της να μη διαβάζει ή να μη σκαρώνει ιστορίες. Κατά τη διάρκεια μιας περιβόητης χιονοθύελλας, πήρε μολύβι και χαρτί κι άρχισε να γράφει μια ιστορία. Έτσι γεννήθηκε η σταδιοδρομία της ως συγγραφέα. Ακολούθησαν αρκετά χειρόγραφα και απορρίψεις, ώσπου το 1981 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο της. Είναι μέλος πολλών συγγραφικών ομάδων και έχει τιμηθεί με αμέτρητα βραβεία. Πρόσφατα το περιοδικό New Yorker την αποκάλεσε «αγαπημένη συγγραφέα της Αμερικής».

Γνωρίζατε ότι:

• Κάθε τίτλος της Νόρα Ρόμπερτ (και της Τζ. Ντ. Ρομπ) που κυκλοφορεί γίνεται αυτόματα best seller των New York Times. Αυτό το σερί επιτυχιών ξεκίνησε το 1999 και συνεχίζεται!

• Το Naked in Death (κυκλοφορία από εμάς τον Νοέμβριο 2019) αρχικά σχεδιάστηκε ως το πρώτο βιβλίο μιας πρωτότυπης τριλογίας με πολύ σασπένς και υπεγράφη με το ψευδώνυμο Τζ. Ντ. Ρομπ. Εκδόθηκε τον Ιούλιο του 1995 και έγινε κατευθείαν ένα από τα πιο επιτυχημένα βιβλία στην ιστορία του ρομαντικού μυθιστορήματος. Το «Connections in Death», που μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, είναι το 48ό βιβλίο στη σειρά.

• Η Νόρα έχει γράψει πάνω από 200 βιβλία που έγιναν best sellers των New York Times! Καθώς έκανε το πρώτο της best seller το 1991, έχει συμπεριληφθεί για πάνω από 1.000 εβδομάδες στη λίστα των best sellers των New York Times.

• Τα βιβλία της Νόρα Ρόμπερτ έχουν καταλάβει τη Νο1 θέση στα best seller των New York Times για 200 εβδομάδες. 59 βιβλία της Νόρα Ρόμπερτ έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στο Νο 1 των best seller των New York Times.

• To Επιχείρηση Γάμος (από τις εκδόσεις μας τον Μάιο του 2019), είναι το πρώτο βιβλίο του φημισμένου κουαρτέτου «Όρκοι αγάπης»και ήταν το πρώτο βιβλίο της Νόρα που έκανε το ντεμπούτο του στο Νο 1 της λίστας των New York Times Paperback Trade Fiction στις 17 Μαΐου 2009. Παρέμεινε στη λίστα για 11 εβδομάδες!

• Έχουν τυπωθεί περισσότερα από 400 εκατομμύρια αντίτυπα βιβλίων της Νόρα Ρόμπερτς παγκοσμίως και είναι η τρίτη συγγραφέας στην ιστορία που ξεπέρασε τις 1.000.000 πωλήσεις σε ebooks. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών, κατά μέσο όρο έχουν πουληθεί 27 βιβλία Nora Roberts κάθε λεπτό.

• Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 34 χώρες.

• Η Νόρα Ρόμπερτ είναι από τους πρώτους συγγραφείς που χρησιμοποίησε το ίντερνετ για να επικοινωνεί με τους αναγνώστες της καθώς λάνσαρε το site της το 1996 (!).

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create