Δώστε τίτλο στο νέο βιβλίο της Tessa Dare!

Θέλετε να διαλέξετε τίτλο για ένα από τα νέα μας βιβλία; Μας έχετε ήδη βοηθήσει να διαλέξουμε τίτλους για τα προηγούμενα μυθιστορήματα της Tessa Dare, το «Ένα φιλί για καληνύχτα» και το «Η πολιορκία της καρδιάς», και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να ζητήσουμε και πάλι τη γνώμη σας! Παρακάτω ψηφίζετε τον τίτλο που σας αρέσει και παράλληλα μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε 3 βιβλία μας που εσείς θα διαλέξετε! Ο αγγλικός τίτλος του βιβλίου είναι «When a Scot Ties the Knot» και πέρα από τις επιλογές μας, μπορείτε να προσθέσετε και κάποια δικιά σας!

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου:
Για τη χαριτωμένη Δις Madeline Gracechurch πλησιάζει με γοργά βήματα η πρώτη σεζόν στην καλή κοινωνία του Λονδίνου. Όμως εκείνη είναι πολύ θαρραλέα με τα πινέλα της ζωγραφικής και πολύ ντροπαλή με τους άντρες. Αν κάποιος στοιχημάτιζε πάνω της ότι θα βρει ταίρι, τότε αυτός θα πρέπει να ήταν τρελός ή υπερβολικά παράτολμος. Έτσι η Madeline αποφάσισε να κάνει αυτό που έχουν κάνει γενιές και γενιές ντροπαλών και αμήχανων δεσποινίδων: Εφηύρε ένα αίσθημα. Ένα σκοτσέζικο αίσθημα για την ακρίβεια.

Ο υποτιθέμενος μνηστήρας, ο Captain MacKenzie, είναι απαράμιλλα όμορφος και αδιαπραγμάτευτα έντιμος και αφοσιωμένος σε εκείνη, αλλά -πολύ βολικά- δεν τυχαίνει να βρίσκεται ποτέ στο Λονδίνο: όλο λείπει σε πολεμικές εκστρατείες. Για να αποφύγει την πίεση του κοινωνικού περίγυρου, η Madeline αφιερώνει όλη την ενέργειά της στο να γράφει ερωτικά γράμματα στον Σκοτσέζο, τα οποία γεμίζει με τις ανομολόγητες ερωτικές της επιθυμίες. Και πιστή στον ρόλο της, υποκρίνεται τη συντετριμμένη όταν μαθαίνει ότι ο καλός της Captain MacKenzie υποτίθεται σκοτώνεται σε μια φοβερή μάχη.

Όλα ωραία και καλά, όμως μετά από καιρό, ξαφνικά ο φανταστικός Σκοτσέζος εμφανίζεται μπροστά της με σάρκα, οστά και κιλτ. Όντως απαράμιλλα όμορφος, αλλά όχι ακριβώς αδιαπραγμάτευτα έντιμος. Ο γνωστός-άγνωστος είναι τραυματισμένος, εξαντλημένος απ’ τον πόλεμο και κρατάει στα χέρια του τα γράμματα της Madeline. Απαιτεί τη φροντίδα της, μα πάνω απ’ όλα, είναι αποφασισμένος να την κάνει να τηρήσει όλες τις ανομολόγητες ερωτικές επιθυμίες της. 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create