Νέες ρομαντικές ιστορίες μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Νέα σεζόν, νέα βιβλία!

Παλιές και νέες συγγραφείς, κλασικές ιστορίες, σύγχρονες και εποχής έρχονται για να μας κάνουν την καλύτερη παρέα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά;

Ο Σεπτέμβρης ξεκινά με το τρίτο βιβλίο της σειράς Shatter me, το Πυρπόλησέ με (Ignite me). Και αρχές Οκτωβρίου κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο της σειράς Ανάφλεξη από τη Sarah MacLean, με το βιβλίο Η πριγκίπισσα τω κλεφτών (heartbreaker).

       

Στις σύγχρονες ρομαντικές ιστορίες έρχονται να προστεθούν τον Οκτώβρη και το Συγκάτοικοι με ημερομηνία λήξης (The American Rommate Experiment) της Elena Armas ενώ ολοκληρώνεται η διλογία της Colleen Hoover με το βιβλίο Αναζητώντας την ελπίδα.

  

Μέσα στον Οκτώβρη θα διαβάζουμε και το 10ο βιβλίο (φτάσαμε αισίως στο 10ο βιβλίο!) της σειράς Στον Θάνατο.

Ο Νοέμβρης θα μας βρει στο χέρι με τελευταίο βιβλίο της σειράς Η εποχή των Ρέιβενελ της Lisa Kleypas, το Devil in disguise καθώς και με το Corrupt της Penelope Douglas! Ανυπομονούμε και για τα δύο και ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα.

Το Νοέμβρη επίσης, θα διαβάσουμε το Μάνσφηλντ Παρκ της Jane Austen, ένα κλασικό και πολύ αγαπημένο ανάγνωσμα, ενώ ο μήνας θα κλείσει με το Love and other words μια ρομαντική ιστορία εποχής από Christina Lauren.

Σας ευχαριστούμε για όλα. Για τον χρόνο που αφιερώνετε, για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δεν τα θεωρούμε δεδομένα. Ανυπομονούμε για όσα έρχονται!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create