Όλα τα νέα βιβλία και οι νέες συγγραφείς μέχρι τον Μάρτιο!

Επειδή είμαστε κι εμείς αναγνώστες, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να ενημερώνεστε για τις προσεχείς εκδόσεις μας. Τόσο για τις νέες σειρές που ξεκινάμε, όσο και για τις συνέχειες των σειρών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μέσα στο 2017 διπλασιάσαμε την παραγωγή μας σε σχέση με το 2016 και υποσχόμαστε ότι το 2018 θα κάνουμε νέα αύξηση στον αριθμό των τίτλων μας. Επίσης, ετοιμάζουμε το νέο site όπου θα βρίσκετε αποκλειστικά τα βιβλία Elxis, αλλά και πολλές εκπλήξεις ακόμα. Πάμε, λοιπόν, να δούμε πώς θα ξεκινήσει η φετινή αναγνωστική χρονιά! 

📕 ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ (Οικογένεια Μάλορι #12), της Johanna Lindsey

Το τελευταίο βιβλίο της πιο θρυλικής οικογένειας κυκλοφορεί στις 24 Ιανουαρίου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Εκείνο το βράδυ, στην κατάμεστη αίθουσα χορού, η Τζάκλιν Μάλορι, φορώντας ένα εντυπωσιακό σατέν φόρεμα και το σμαραγδένιο κολιέ που της χάρισε η μητέρα της, στροβιλιζόταν στην αγκαλιά ενός άγνωστου άντρα που έκλεψε την καρδιά της. Έναν χρόνο μετά την απαγωγή και την επιστροφή της κόρης του, ο Τζέιμς Μάλορι θα αποφασίσει να πάρει την εκδίκησή του. Έχοντας ανακαλύψει τον άνθρωπο που κινούσε τα νήματα σε αυτό το άνανδρο σχέδιο, θα ηγηθεί ενός στόλου μέχρι τις Δυτικές Ινδίες για να τιμωρήσει τον υπαίτιο… όπως μόνο οι Μάλορι γνωρίζουν.
Βρείτε όλα τα βιβλία της Οικογένειας Μάλορι εδώ.

 

📕 ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ (Οι διεφθαρμένοι αριστοκράτες #4), της Lorraine Heath

Το βιβλίο κυκλοφορεί στις 24 Ιανουαρίου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Λονδίνο, 1882. Το παρελθόν της μητέρας του στιγμάτισε το δικό του μέλλον. Πάλεψε σκληρά να ελευθερωθεί από τις συνέπειες επιλογών που δεν ήταν δικές του. Ο μαρκήσιος του Ρέξτον είναι πια αποφασισμένος να ζήσει μια άμεμπτη ζωή, χωρίς σκάνδαλα. Ο περιζήτητος εργένης θα επέλεγε να παντρευτεί μονάχα μια γυναίκα αγνή και άσπιλη σαν το λευκότερο χιόνι.
Βρείτε όλα τα βιβλία με τους Διεφθαρμένους Αριστοκράτες εδώ.

 

7 Φεβρουαρίου

📕 Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ (Γοητευτικοί τυχοδιώκτες #4), της Sarah MacLean

Η πολυβραβευμένη συγγραφέας επιστρέφει στις 7 Φεβρουαρίου. Αν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα αυτή τη σειρά, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία! Δείτε εδώ τους τρεις προηγούμενους τίτλους.

📕 ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ (Οικογένεια Μπρίτζερτον #6), της Julia Quinn

Η συνέχεια της φημισμένης οικογένειας κυκλοφορεί στις 7 Φεβρουαρίου. Αν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα αυτή τη σειρά, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία! Δείτε εδώ τα πέντε βιβλία από την πολυβραβευμένη Julia Quinn.

 

28 Φεβρουαρίου

📕 ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΔΗ Ζ, της Eloisa James (νέα συγγραφέας!)

Νέα συναρπαστική σειρά από μία από τις πιο γνωστές συγγραφείς του είδους η οποία έχει βραβευτεί με RITA Award. Κυκλοφορεί στις 28 Φεβρουαρίου.

📕 ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ (Φλογεροί Βίκινγκς #3), της Johanna Lindsey

Η τριλογία με τους Βίκινγκς ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο στις 28 Φεβρουαρίου. Μάθετε περισσότερα για τα δύο προηγούμενα βιβλία.

 

21 Μαρτίου

📕 ΕΠΕΙΤΑ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ…, της Lisa Kleypas (νέα συγγραφέας!)

Καλωσορίζουμε στις εκδόσεις μας ίσως την πιο γνωστή συγγραφέα του είδους. Το πρώτο βιβλίο της Kleypas θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου.

📕 ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΜΑΚΕΝΖΙ, της Jennifer Ashley (νέα συγγραφέας!)

Ακόμα μία πολύ γνωστή και βραβευμένη συγγραφέας προστίθεται στις εκδόσεις μας, επίσης στις 21 Μαρτίου.

ΥΓ: Σας ευχαριστούμε για όλα μέχρι στιγμής, το 2018 θα είναι η χρονιά μας!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create