Οι «Αστερισμοί» είναι σύγχρονες ρομαντικές ιστορίες που αξίζει να διαβάσεις

Αστερισμοί: Η θεωρία λέει πως οι φανταστικές γραμμές που ενώνουν τα αστέρια, ονομάζονται Αστερισμοί. Οι αστερισμοί από την ιστορία ήταν πολύ χρήσιμοι ενώ μέχρι και σήμερα δεν σταματούν να μας μαγεύουν.

Και η σειρά βιβλίων της Mia Sheridan, Αστερισμοί, μας προκαλεί τα ίδια συναισθήματα: Άλλοτε μας δίνει μια γροθιά στο στομάχι, άλλοτε μας μαγεύει και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό κι άλλοτε ευθύνεται για τα δάκρυα που τρέχουν από τα μάτια μας.

Αλλά ας λύσουμε πρώτα ορισμένες απορίες….

Αποτελούν αυτοτελείς ιστορίες ή πρέπει να διαβαστούν με σειρά;

Τα βιβλία αποτελούν ανεξάρτητες ιστορίες εκτός από την Καρδιά και την Ψυχή του Υδροχόου (διλογία) και τα πιο πρόσφατα Η υπόσχεση του Λέοντα και Η δεύτερη ευκαιρία του Λέοντα (επίσης, διλογία).

Όλες οι υπόλοιπες ιστορίες διαβάζονται ανεξάρτητα χωρίς συγκεκριμένη σειρά.

Πόσα βιβλία έχουν κυκλοφορήσει στη σειρά Αστερισμοί;

Συνολικά μετράμε 10 βιβλία.

Τι σχέση έχει η σειρά με τα ζώδια;

Δεν υπάρχει ιδιαίτερη σύνδεση με τα ζώδια. Οι σειρές αποτελούν ρομαντικές, σύγχρονες ιστορίες, οι πρωταγωνιστές των οποίων παρουσιάζουν κάποια χαρακτηριστικά από το κάθε ζώδιο.

Σε αυτές τις ρομαντικές ιστορίες, η συγγραφέας Mia Sheridan γράφει για τις ανθρώπινες σχέσεις και την πολυπλοκότητά τους. Καμία σχέση δεν είναι απλή. Αλλά σύμφωνα και με τη συγγραφέα, κανένα μάθημα δεν είναι πιο δυνατό, από τις σχέσεις, τις λάθος αποφάσεις που μπορεί να πάρεις και το να ζεις με τις συνέπειές τους.

Αλλά είναι οι ρομαντικές σχέσεις εκείνες που μπορεί να σε οδηγήσουν στην προσωπική ανάπτυξη, βοηθώντας σε να ανακαλύψεις το ποιος είσαι, πού είσαι πρόθυμος να υποχωρήσεις και τι είσαι πρόθυμος να ανεχτείς και τελικά να συνειδητοποιήσεις πως το να χάσεις τον εαυτό σου για κάποιον άλλον ή για τη σχέση δεν θα σε οδηγήσει στην ευτυχία.

Τα ρομαντικά μυθιστορήματα της Mia Sheridan με αρκετά στοιχεία ρεαλισμού, αποδεικνύουν πως καμία σχέση δεν είναι εύκολη. Θα περάσεις από την απόγνωση στην ελπίδα, από τον πόνο και τη συγχώρεση μέχρι να βιώσεις τη βαθιά, ουσιαστική και λυτρωτική αγάπη.

H έμπνευση, λοιπόν, υπάρχει από τα ζώδια και τα βασικά τους χαρακτηριστικά τα οποία δημιουργούν χαρακτήρες με προσωπικότητα, χαρακτήρες πέρα για πέρα ρεαλιστικούς, χαρακτήρες με τους οποίους μπορούμε να ταυτιστούμε.

Ποια είναι η Mia Sheridan;

Η Mia Sheridan είναι συγγραφέας best sellers των New York Times, USA Today και Wall Street Journal. Το πάθος της είναι να δημιουργεί μοναδικές ιστορίες αγάπης για ανθρώπους που είναι γραφτό να είναι μαζί. Ζει στο Οχάιο μαζί με τον άντρα της. Έχουν τέσσερα παιδιά εδώ στη γη και ένα στον ουρανό.

Τρία πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τη συγγραφέα:

  • Είναι ντροπαλή και δυσκολεύεται όταν βρίσκεται ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Το να υπογράφει βιβλία είναι πολύ δύσκολο για εκείνη αλλά προσπαθεί και μαθαίνει να το διαχειρίζεται και να βγαίνει περισσότερο από το καβούκι του.
  • Της αρέσει να κάνει ανακαινίσεις επίπλων και έργα DIY. Είναι κάτι χαλαρωτικό και δημιουργικό για εκείνη.
  • Στο παρελθόν ήταν γραφίστρια!

Το επόμενο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Elxis;

Το πολυαναμενόμεο Travis!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create