Μια δυνατή ιστορία για την συγχώρεση και το θαύμα της αγάπης

«Γιε μου, αν αυτός ο κόσμος δεν σε φοβάται λιγάκι, κάτι δεν κάνεις σωστά», με αυτή τη φράση και τρομερή πειθαρχία είχε μεγαλώσει ο Τζόνα. Ο Τζόνα που ακολούθησε το επάγγελμα του πατέρα του και έγινε ένας πετυχημένος και αδίστακτος δικηγόρος.

Είχε τη ζωή που ήθελε ή τουλάχιστον έτσι πίστευε. Αρκεί, όμως, μια στιγμή για να ξεθωριάσει η λάμψη και να βυθιστείς στο σκοτάδι. Και εκεί να δεις -πραγματικά να δεις- το άσχημο πρόσωπό σου. Και ο Τζόνα είχε πολλές τέτοιες στιγμές.

Και βυθίστηκε στο σκοτάδι. Ύψωσε τείχος. Απομονώθηκε από τον κόσμο και από τον ίδιο του τον εαυτό. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να συμφιλιωθεί με τους δαίμονες;

«Θα έπρεπε να μοιάζεις με κύκνο αλλά μάλλον πάπια θυμίζει», αυτή ήταν από τις πρώτες φράσεις που άκουσε η Κλάρα από τη νέα της δασκάλα, μετακομίζοντας στη Νέα Ορλεάνη.

Σε μια πόλη γεμάτη όνειρα και μαγεία. Αλλά εκείνη τη στοιχειώνουν οι ανήσυχες σκέψεις της και οι πληγωμένες καρδιές. Είναι αυτές οι σκέψεις και το ένστικτό της που θα την οδηγήσουν στον «τοίχο που θρηνεί», στον θρύλο της φυτείας Ουιντάιλ και σε μια τραγική ιστορία αγάπης.

Συλλέκτης Ευχών

Τα βήματα της θα την οδηγήσουν, λοιπόν, στην εγκαταλελειμμένη έπαυλη για να συνειδητοποιήσει πως κανένα φάντασμα δεν ζει εκεί, αλλά κατοικεί ένας μυστηριώδης άνδρας. Ο Τζόνα.

Η σχέση που θα αναπτυχθεί με έναν πελώριο τοίχο ανάμεσά τους, είναι ιδιαίτερη. Αλλά και πολύτιμη. Κάτι που αντιλαμβάνονται και οι δύο γρήγορα.

Για την Κλάρα δεν υπήρχαν ουλές, μάσκες, τοίχοι. Και για τον  Τζόνα δεν υπήρχε το φως χωρίς την Κλάρα.

Συναντήσεις. Σιωπές. Λόγια. Και Ευχές.

Το νέο βιβλίο της Mia Sheridan, Συλλέκτης Ευχών, αποτελεί μια δυνατή ιστορία για τη συγχώρεση και το θαύμα της αγάπης.

Η Mia Sheridan γράφει για τις ανθρώπινες σχέσεις και την πολυπλοκότητά τους. Καμία σχέση δεν είναι απλή. Αλλά σύμφωνα και με τη συγγραφέα, κανένα μάθημα δεν είναι πιο δυνατό, από τις σχέσεις, τις λάθος αποφάσεις που μπορεί να πάρεις και το να ζεις με τις συνέπειές τους.

Τα ρομαντικά μυθιστορήματα της Mia Sheridan με αρκετά στοιχεία ρεαλισμού, αποδεικνύουν πως καμία σχέση δεν είναι εύκολη. Θα περάσεις από την απόγνωση στην ελπίδα, από τον πόνο και τη συγχώρεση μέχρι να βιώσεις τη βαθιά, ουσιαστική και λυτρωτική αγάπη. Γιατί εμείς είμαστε από αυτούς που θέλουν να πιστεύουν πως υπάρχει. Και πώς μια τέτοια αγάπη σου αξίζει.

Υ.Γ. Ανακαλύψτε εδώ όλα τα βιβλία της Mia Sheridan!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create