5 σειρές που μπορείς να ξεκινήσεις, αν σου άρεσαν οι Μπρίτζερτον!

Η Οικογένεια Μπρίτζερτον αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Για 4η συνεχόμενη εβδομάδα είναι No1 στα best seller των New York Times, ανέβηκε στην κορυφή πωλήσεων της Amazon και οι μηχανές πήραν φωτιά για τις ανατυπώσεις αφού τα βιβλία εξαντλούνταν με γρήγορους ρυθμούς.

Ασφαλώς, η ομώνυμη σειρά στο Netflix συνετέλεσε σημαντικά ώστε να αναδειχθεί η Οικογένεια Μπρίτζερτον που εμείς είχαμε γνωρίσει μέσα από την υπέροχη γραφή της Julia Quinn, μια από τις κορυφαίες συγγραφείς του ρομαντικού μυθιστορήματος.

Αν είσαι σαν κι εμάς, που τελειώσαμε τη σειρά σε μερικά 24ωρα και ασφαλώς, έχουμε διαβάσει τα 8 βιβλία της σειράς της Quinn… Αν θέλεις περισσότερες ρομαντικές ιστορίες εποχής, με Δούκες και Δούκισσες, με έρωτες και πάθη, με κοινωνικά ζητήματα…. τότε παρακάτω φτιάξαμε μια λίστα με τις σειρές που μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα!

Σειρά: Άγνωστα μονοπάτια, Julie Garwood

Άγνωστα μονοπάτια

Μια συγκλονιστική διλογία που μας ταξιδεύει στην άγρια ομορφιά της Μεσαιωνικής Σκοτίας. Η Julie Garwood ισορροπεί με έναν υπέροχο τρόπο ανάμεσα στην πραγματικότητα του 1100 μ.Χ. και τη σημερινή εποχή. Γιατί οι ήρωες της μπορεί να ζουν στον Μεσαίωνα αλλά είναι σίγουρα διαφορετικοί, αφού τους αποδίδονται και σύγχρονα χαρακτηριστικά.

Σειρά:  Το βασίλειο των ονείρων, Judith McNaught

Μια επιδρομή ιπποτών στην αγγλική ύπαιθρο θα ξεκινήσει ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας… Μια πολύ όμορφη και τρυφερή ιστορία αγάπης που θα σε ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή και θα σου μεταδώσει όλα τα έντονα συναισθήματα των πρωταγωνιστών.

Σειρά: Οι τέσσερις εποχές, Lisa Kleypas

Οι τέσσερις εποχές

Τέσσερις νεαρές γυναίκες μέσα σε μια αίθουσα χορού συμφωνούν να βοηθήσει η μία την άλλη με στόχο όλες να βρουν συζύγους… με οποιοδήποτε κόστος. Μια διαφορετική τριλογία εποχής που ξεχωρίζει για τις συναρπαστικές, αντισυμβατικές ρομαντικές ιαστορίες και που ταυτόχρονα θίγει κοινωνικά ζητήματα ενώ κλιμακώνει το πάθος σε νέα επίπεδα.

Και ασφαλώς, η πένα της Lisa Kleypas είναι εξαιρετική.

Σειρά: Ο κακός, ο πολεμιστής και ο Δούκας, Sarah MacLean

Ο Κακός, ο Πολεμιστής και ο Δούκας

Στην αυγή της Βικτοριανής εποχής μια λαίδη σχεδιάζει την εκδίκησή της…

που τα πάντα τρέχουν με εξαιρετικά γρήγορους, σχεδόν κινηματογραφικούς ρυθμούς, και που οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη ανατρέποντας την ροή των γεγονότων και την πιθανή τους κατάληξη, έτσι τουλάχιστον όπως την έχουμε στο μυαλό μας σε δεδομένες στιγμές.

Σειρά: Κλασική λογοτεχνία

Κλασικά

Δύο αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη.

Οι συστάσεις για τα δύο αυτά βιβλία είναι περιττές!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create